THAI N TEA

THAI N TEA Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 352 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Thai N Tea. Meer weten? Ontdek meer

20 jul 2022 om 21:39 Tweede keer dat we hier bestellen. Erg tevreden met de smaak en de hoeveelheid eten die je krijgt.
16 jul 2022 om 12:40 Lekker eten vooral pad thai vonden we allebei erg geslaagd. Loempia's waren prima, maar niet bijzonder
5 jul 2022 om 20:18 Pad Thai and Med ma muang were delicious and well seasoned. Bubble tea was also refreshing.
21 jun 2022 om 21:08 Ik bestel hier altijd mijn Phad Thai, wegens eetproblemen. Echter hebben ze zonder het op het menu aan te passen de ingrediënten veranderd. Niet zo handig dus. Daarnaast heb ik extra betaald voor kip, maar deze was nergens te vinden in het gerecht…
15 jun 2022 om 21:19 We zaten letterlijk alleen maar droge noodles te eten
9 jun 2022 om 20:47 Erg goed!
8 jun 2022 om 20:37 Ik bestel hier altijd de Phad Thai. Erg lekker en een lekkere grote portie. Zeker een van mijn favoriete restaurants in Leiden.
7 jun 2022 om 22:46 Ordered vegan pad thai and tom kha soup, big portion, good price, and absolutely delicious.
25 mei 2022 om 21:40 Smakelijk. Alleen vroeg ik om spicy en dat was het niet
18 mei 2022 om 15:14 Delivery was quick and on time. Nice and refreshing bubble tea (the taro coconut and matcha are great). Would definitely order again.
12 mei 2022 om 15:08 Great food as always!
10 mei 2022 om 21:31 The best pad Thai in Leiden! 100% will order again, thank you for the great food!