THAI N TEA

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 377 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Thai N Tea. Meer weten? Ontdek meer

30 nov 2022 om 18:31 Heerlijk eten, beetje weinig groenten. Het eten had íets warmer mogen zijn
29 nov 2022 om 18:29 Heerlijke pad thai met garnalen.
9 nov 2022 om 6:07 Heerlijke phad thai kip! Ik bestel hier zeker nog een x! Aanrader!
5 nov 2022 om 15:39 De pad thai met kip is heerlijk. De kip met cashewnoten is ook heel lekker. De loempia’s zijn lekker vol met groente! Eigenlijk is alles hier lekker… Het is mijn favoriete plek om eten af te halen, ben deze week al 3x geweest. Het eten komt warm aan.
28 okt 2022 om 21:06 Heerlijk! Lekkerste Pad Thai in Leiden!
21 okt 2022 om 0:54 Always great food here
19 okt 2022 om 16:35 Lunchmaaltijd met rijst erg goed en lekker, maar brood bij lunchbroodje was veel te oud en hard. Ik had veel liever nog een rijstmaaltijd gehad als ik dat had geweten.
18 okt 2022 om 19:44 Very salty food, we couldn't eat it, only felt the taste of soy sauce. Disappointing
4 okt 2022 om 20:46 Tom kha kai soep was lekker, maar de stukken ui in de soep waren erg groot. Verder lekker gegeten!
29 sep 2022 om 20:44 Lekker. Goede porties.