THAI N TEA

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 446 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Thai N Tea. Meer weten? Ontdek meer

12 feb 2024 om 10:35 Verwachte levertijd was 45-60 min. Duurde uiteindelijk tenminste 90 minuten. We zaten met een grote (zakelijk) groep te wachten. Ik zou om deze reden niet meer bestellen bij deze partij. Moet beetje kunnen vertrouwen op wat men zegt. Eten was goed.
25 jan 2024 om 19:27 Heerlijk pittig soepje maar de pad thai was wat flauw. Alles kwam wel warm aan ondanks de afstand.
19 jan 2024 om 19:58 Great flavour and fresh vegetables
23 nov 2023 om 20:25 De pad thai en tom kha soep waren heel lekker. Bezorging was op tijd.
21 nov 2023 om 20:29 Lekkere soep en pad thai!
18 okt 2023 om 21:00 Lovely as alway
13 okt 2023 om 15:12 Eten kwam 1,5 uur te laat. Telefonisch waren ze niet bereikbaar, toen ze uiteindelijk telefonisch bereikbaar waren kon ik ze nauwelijks verstaan en hangt ze op midden in het gesprek.
12 okt 2023 om 20:11 Heb na anderhalf uur gebeld waar me eten bleef vrouw praat zo goed als geen Nederlands en wist niet waar de bestelling was , half uur later bel ik nog 20 x en ze vertikken het gewoon om op te nemen , 2 uur later was het eten er wat ook al lauw was
20 sep 2023 om 19:45 De rode curry was heel waterig, en daardoor weinig tot geen smaak. Ook was de matcha bubble tea super zoet.
14 sep 2023 om 19:06 Heel lekker! Goede prijs kwaliteit verhouding
30 aug 2023 om 19:17 Pad Thai, goed! Ietssss meer kip had gemogen, verder goed, ruime portie!
17 aug 2023 om 15:40 Te heet. Dat verdrong de lekkere smaak.